IS och terror har med islam att göra

Läser en insändare skriven av en muslimsk man som säger – IS och terror har ingenting med islam att göra. Hans åsikt är att det är helt fel att sammankoppla islam med IS. IS är en terrorgrupp som dödar, våldtar och halshugger (bokstavligen) alla som inte delar deras ideologi som bygger på dödande, törst och hunger efter blod. De dödar kristna och spränger kyrkor, de dödar muslimer och spränger moskéer och de våldtar kvinnorna för att de anser att de är deras rätt. De använder barn som självmordsbombare och gör allt för att kunna få till allt de själva vill och har verkligen inget hjärta för någon annan utanför IS-gruppen. Men han glömmer bort att nämna att IS faktiskt bara följer verserna i koranen och att innan IS fanns så höll dom på med exakt samma sak.

Han säger att islam är en fredlig religion och att muslimerna är ett fredligt folk, som älskar sina medmänniskor och är emot att skada någon oavsett vilken religion man har. Men han nämner ingenting om att muslimer räknat från mitten på 1900-talet dödat cirka 10 000 000 andra muslimer. Han nämner heller ingenting om kristna , vad muslimerna har gjort med dom, för deras länder var ju en gång kristna innan islam kom dit.

Han vill ge oss ett gott råd och hälsa på en muslimsk familj – och du kommer att bli respekterad även om du är i en annan religion och du kommer känna dig trygg med dem. Men han berättar inte varför många muslimska män våldtar svenska kvinnor, eldar upp bilar, skrämmer och skadar värdlandets befolkning och tar våra pengar ifrån oss. Att islam skulle vara en fredlig religion är väldigt svårt att se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s