Dom skiter i oss

Landsförrädare Löfven säger angående terroristhoten – ”människor ska kunna leva sina liv som vanligt” – har han någon gång tänkt på det svenska folket, hur dom känner det? Ja tror inte det, jag börjar mer och mer tro att dom är störda. Det är helt absurt att vi vet att vi kan sprängas i luften när som helst och nästan var som helst på grund av landsförrädare.

I bland brukar jag titta när politiker är riksdagen och det är fruktansvärt att bevittna deras agerande mot svenska folket.

”Journalist” W. Hansson säger att vi måste lära oss att leva med terrorhot. Han måste ju vara galen, när han växte upp hade Sverige inget av det som finns i dag i Sverige, så varför ska vi behöva ha det idag? varför vill han det?

”Journalist L. Mellin säger att krisen kan bli Miljöpartiets räddning, hon måste också vara galen, dom flesta vet ju idag vilka som röstat på partiet.

Landsförrädare Kindberg Batra har landsförrädrat så länge så ingen tror på henne längre, ingenting har hon gjort för svenska folket när hon haft möjlighet.

Jag kommer inte i håg vad landsförrädaren heter som har representerat Centerpartiet på sista tiden, men han är ju riktigt tragisk, stor kraftig svensk som skiter i bönderna och istället arbetar intensivt med att få in så många som möjligt från dom farligaste länder i världen. Centern vill inte ha någon landsbygd längre för svenska bönder. Det är helt absurt att inte vilja lägga pengar på en levande landsbygd, utan istället vilja någonting annat som Centerpartist. Jag tror att dom flesta partier måste skriva om sina visioner och deras nya ideologier måste komma på pränt.

Ingen gör någonting för Sverige och svenskarna, har du som svensk blivit omnämnd? Har du också bara hört hur mycket pengar och resurser, krafter, utmaningar som ska läggas på personer som ingen vet vilka dom egentligen är. Hela Sverige kretsar kring asylindustrin, dag ut och dag in.

När ska vi svenskar kunna få slappna av och sluta känna en rädsla varje dag? När kan jag få återgå till mitt liv som svensk i mitt eget land?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s