Ensamkommande bluffen

Jag tycker att det är bra att fler och fler får informationen om den stora bluffen där vuxna av Migrationsverket får lov att vara barn fast dom inte är det.Där dom tex får spela fotboll och matcher bland riktiga barn.Där matcher vinns på ett inte ärligt vis,där vuxna ensamkommande spelar mot lag där det inte finns några ensamkommande vuxna i.Jag förstår inte att tränare för olika fotbollslag accepterar det.

När man tittar på match så skriker och hejar alltid papporna mest – dom lever sig in i sina barns matcher – därför är det så konstigt att dom tolererar att deras barns fotbollslag förlorar på grund av att det finns ensamkommande vuxna som spelar i mötande lag.

På statsradion berättade dom att ett ensamkommande barn kostar mellan 1 miljon till 1 miljon trehundratusen kronor per år av våra skattepengar.Om dom inte är ensamkommande barn utan ensamkommande vuxna så ska kostnaden vara cirka 200 till 300 tusen kronor per år.

200 till 300 tusen kronor per år är ungefär vad en arbetarkvinna tjänar per år.En miljon till 1 miljon trehundratusen tjänar höginkomsttagare per år.

P1010992

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s