Våldtäkt i Växjö

Mannen som våldtog en kvinna på Norrgatan i Växjö uppges vara i 25-årsåldern och utlänning. Han lämnade platsen på en röd damcykel av äldre modell.

– Vi har hållit ett nytt förhör med målsägande och fått fram uppgifter om att det ska röra sig om en man i 25-årsåldern med utländsk bakgrund, säger kriminalinspektör Gustavsson vis polisen i Växjö. Våldtäkten mot en 50-årig kvinna skedde enligt anmälan 03.20-tiden under natten mot söndagen.
– Mannen kom fram till henne vid prånget mitt emot Majkens korvkiosk på Norrgatan. Där är han våldsam mot kvinnan som lyckas ringa en bekant som kommer till platsen, säger Gustavsson. Den utpekade våldtäktsmannen ska ha varit kvar när kvinnans kamrat anländer.
– Det finns vittnesuppgifter från personen som kvinnan ringde till och han lämnar liknande signalementsuppgifter. Uppgiften om den röda damcykeln är extra intressant eftersom det finns uppgift om en man som under natten stått utanför Grace och uppträtt märkligt.
-Den personen ska också ha cyklat på en äldre damcykel. Uppgifterna om honom överensstämmer i ålder och i övrigt med gärningsmannen, säger Gustavsson.

Källa SMP

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s